• Bekroond product!
Artikel# HKNOVA
Harman/Kardon

Nova

Details

Draadloos stereo luidsprekersysteem


Variations
N.v.t.
Product Actions
Add to cart options
Uitvoeringskenmerken

Welkom bij de nieuwe generatie Hi-Fi. Het nieuwe gezicht van cutting edge geluid: het Nova draadloze stereo luidsprekersysteem van Harman Kardon. De Harman Kardon Nova, een combinatie van stijl en prestaties, is ontwikkeld met aandacht voor de kleinste details op het gebied van akoestiek en materiaal. Ieder detail van de Nova roept om een staande ovatie - van de naadloze, doorzichtige behuizing voor de woofers en drivers tot de op maat afstemde DSP. De Nova, zowel veelzijdig als betoverend, past gemakkelijk in vrijwel elk audiosysteem en biedt zowel analoge en digitale aansluitingen evenals draadloze Bluetooth® met NFC zodat u muziek kunt afspelen vanaf elk oud of nieuw apparaat in uw huis.

Weet wat er in de doos zit

  • 1 netspanningsadapter
  • 1 Harman Kardon Nova Stereo Streaming Systeem
  • 1 3,5 mm aansluitkabel
  • Snelstartgids

Alles kopen Home-luidsprekers

Vind je niet wat je zoekt?

Alles kopen Home-luidsprekers

Bij een vermogen van 40 Watt levert de Harman Kardon Nova alle kracht die u nodig heeft voor een krachtig home audio systeem. Met een basversterker-functie en prachtige behuizing biedt de Nova alle mogelijkheden en prestaties voor echte Hi-Fi-prestaties.

De Nova met zijn nauwkeurig afgesteld, akoestisch pakket levert helderheid van de hoogste hoge tonen tot de diepste bassen. De 2,5" drivers en 1,25" tweeters, in combinatie met de passieve radiator, leveren een compleet geluidsveld dat iedere luisteraar zal imponeren.

De Harman Kardon Nova is een nauwkeurig afgestemd luidsprekersysteem met een eigen Harman DSP, speciaal ontwikkeld voor Nova's drivers en tweeters. Ze werken samen om de geluidsdiepte van het totale geluidsbeeld te verbeteren. De resultaten spreken voor zich: een overweldigend niveau van realisme wordt aan uw luisterervaring toegevoegd.

De Harman Kardon Nova is een alles-in-een home audio-oplossing. De Harman Kardon Nova is compatibel met bijna elk audioweergaveapparaat door gebruik van een analoge 3,5 mm-aansluiting voor computers, smartphones, tablets of stereo-apparatuur, met bovendien optische aansluitingen voor televisies, Apple TV, of een Roku Box. En dan is er de ingebouwde draadloze Bluetooth® met NFC, zodat u uw smartphone, computer of tablet kunt aansluiten zonder kabels.

Power Consumption
2 x 20W bi-amp
Frequency Response
70Hz – 20KHz

De laatste gebruikershandleidingen, beknopte handleidingen en documenten.

Harman Customer Support
Telephone number
+31205630878

Opening hours
09:00 - 18:00 CET Monday - Friday
13:00 - 18:00 CET Saturday - Sunday
  • Sales en pre-sales ondersteuning
  • Technische ondersteuning
  • Onderdelen & accessoires
Delen